Aktiv Management Nor lanserer aksjehandel med Bitcoin

Aktiv Management Nor tilbyr kunder den forste handelsplattformen hvor man kan handle akjsjer og obligasjoner med betaling i Bitcoin.

Press Release (ePRNews.com) - STOCKHOLM, Sweden - Jul 27, 2017 - Aktiv Management Nor tilbyr investorer handel på verdens eneste blockchain-teknologi børs basert i Canada, Latvia og Hong Kong. Blockchain-teknologi børsen fungerer i hovedsak som en hvilken som helst annen børs med den største forskjellen at alle eiendeler er denominert i Bitcoins. Aktiv Management Nor jobber med små og mellomstore bedrifter som ønsker å gå offentlig og hente inn kapital, men søker et bedre og rimeligere alternativ til tradisjonelle børser. Fordi den offentlige prosessen kan være langvarig og kostbar for gründere på grunn av økte reguleringer og høyere kostnader, er den nye plattformen ideell for både entreprenører og krypto-selskaper. Bitcoin-tradere kan enkelt lage en konto på og begynne å bruke den kraftige utvekslingsplattformen til å kommunisere med tusenvis av brukere over hele verden. For å forenkle prosessen har børsen integrert et banksystem med online betalingsløsning som gjør det mulig for brukere å sette opp en konto for å få tilgang til en e-lommebok samt et debetkort utstedt av store kredittkortselskaper.

Aktiv Forvaltning er et merkenavn for Aktiv Management Nor, som er en del av Active Management Goup. Vi er en internasjonal uavhengig forvalter, rådgiver og megler.  Med et etablert global meglerplattform, kan vi tilby institusjoner og private kunder en aktiv forvaltning i alle aktiva klasser. Active Management Group forvaltet per Q1 2017 verdier for 6,6 milliarder USD,  Aktiv Management Nor forvalter i tillegg investeringsselskaper innen private equity, alternative investeringer, eiendom og internasjonal prosjekter.

http://www.aktivforvaltning.com

Source : Aktiv Management Nor

You may also like this  

CATEGORIES : Finance
DISCLAIMER : If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/services/business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Or form here

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login