Centrul de Batrani PAPI SANTE Brasov

Press Release (ePRNews.com) - BRASOV, Romania - Nov 19, 2016 - Caminul de batrani PAPI SANTE Brasov  a fost deschis din dorinta noastra de a oferi o solutie cat mai potrivita pentru ingrijirea persoanelor varstnice care nu mai pot sa se descurce singure, persoanelor suferinde de afectiuni degenerative sau persoanelor care sunt dornice de socializare.

Am conceput un ansamblu de convietuire unde experienta, devotamentul si grija personalului medical si socio-uman asigura confortul tuturor rezidentilor si linistea de care acestia au nevoie.

La Centrul de batrani Papi Sante din Brasov(http://www.caminbatranibrasov.eu), beneficiarul se poate bucura de o ingrijire corespunzatoare gradului de dependenta si-i pot fi satisfacute nevoile vietii cotidiene. In caminul nostru de batrani, toti cei dragi dumneavoastra vor avea parte de cazare, conditii deosebite de trai, supraveghere medicala si sociala, meniu zilnic sanatos, adaptat in functie de indicatiile medicale de specialitate, terapii ocupationale si activitati diverse menite sa-i stimuleze cognitiv si fizic, toate acestea stabilite de un plan de interventie ce va fi elaborat dupa admiterea in centru in functie de afectiunile fizice, psihice sau motorii.

Mai multe detalii la telefon: 0745 156 095 | 0740 084 224 | 0735 369 086 sau pe adresa :http://www.caminbatranibrasov.eu

Source : Asociatia PAPI SANTE Tarlungeni

You may also like this  

CATEGORIES : Family
DISCLAIMER : If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/services/business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Or form here

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login