Conditii de utilizare a bonurilor de masa pe card

Conditii de utilizare a bonurilor de masa pe card
Bonurile de masa pe card se acorda in anumite conditii. Aestea nu se dau celor cae lucreaza in companii de stat, ci doar angajatilor din mediul privat.

Press Release (ePRNews.com) - BUCURESTI, Romania - Apr 14, 2016 - Bonurile de masa pe card nu reprezinta altceva decat incarcarea unei sume de bani pe un card, suma care se acorda in fiecare luna.

Este un beneficiu atat pentru angajati, cat si pentru angajatori

Incarcarea sumelor de bani aferente fiecarei luni in parte se face in cateva clipe, pe card. Ceea ce este foarte bine este faptul ca nu exista comisioane bancare.

Un beneficiu al bonurilor de masa pe card este ca platile se pot verifica foarte repede, iar tu nu trebuie sa mai umbli cu bonurile prin geanta si sa te gandesti ca le poti pierde. Cardul iti ofera aceasta siguranta.

In prezent, un numar mare, de peste 1,8 milioane de salariati din mediul privat, beneficiaza de astfel de bonuri masa pe card si numarul lor este in crestere. Companiile sunt cele care decid modul de distributie, daca dau bonuri  clasice sau incarcate pe card.

Pana in urma cu aproximativ un an, angajatii primeau bonuri de masa tiparite, pe hartie, nu pe card. Metoda este relative noua, insa este una foarte eficienta, de care se bucura absolut toata lumea.

Angajatorul alimenteaza electronic cardurile angajatilor

In cazul tichetelor de hartie nu poate fi dat rest, deci cumparatorul trebuie sa cumpere produse in valoarea inscriptionata pe bon. In schimb, la bonurile electronice nu functioneaza asa, banii raman pe card si pot fi cheltuiti alta data, la o noua sesiune de cumparaturi. Cu aceste tichete poate sa se faca o plata si la o cantina, cat si la restaurantele care le accepta.

Beneficii pentru angajatori

Legea ii scuteste de plata anumitor taxe catre stat pe angajatorii care acorda bonurile de masa pe card (http://ro.benefits-rewards.sodexo.com/solutii-optimizare-…)  sau clasice si alte tipuri de astfel de bonuri precum cele cadou sau de vacanta.

Valoarea acestor tichete, nu este universala, putand fi de 9 lei, de 10 lei, dar pot avea o valoare si mai mare daca sunt cadou.

Tichetele de masa pe card sunt citite la magazine, asemenea cardurilor bancare.

Source : Sodexo Romania
SHARE :  

CATEGORIES : Business

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.