De ce este bine sa utilizezi picaturile pentru ochi

Press Release (ePRNews.com) - Oradea, Bihor - May 04, 2017 - Aerul uscat, vantul, timpul petrecut in fata calculatorului, a laptopului ori a televizorului, dar si purtarea lentilelor de contact pot duce la aparitia sindromului de ochi uscat.

Cand suferi de acest sindrom, apar simptome neplacute precum mancarimile, roseata, senzatia de usturime, dar si sensibilitatea la lumina.

Cei afectati pot recurge la picaturile pentru ochi, care ajuta la eliminarea disconfortului, pentru ca ele se comporta ca niste lacrimi naturale. De aceea, chiar sunt numite lacrimi artificiale, deoarece hidrateaza ochii. Le poti cumpara de la farmacie, fara sa fie nevoie de reteta de la medic. In cazul in care porti lentile de contact, este bine sa utilizezi si picaturile pentru ochi. Ele sporesc confortul celor care poarta lentile, ameliorand disconfortul care poate sa apara, mai ales la inceputul perioadei de purtare. Picaturile oftalmice se aplica in ambii ochi, doua-trei, la o singura aplicare. Este important ca persoana care le utilizeaza sa se spele bine pe maini inainte sa toarne picaturile in ochi.

Poti alege produsele companiilor de renume in domeniu, precum Bausch & Lomb. Alcon, Amo, Barnaux sau Avizor. Exista destule magazine online de comert electronic din domeniul produselor oftalmologice, Optilen fiind unul dintre cei mai de renume cand vine vorba despre picaturi de ochi, lentile diverse dar si solutii de curatare a acestora! Toate marcile de mai sus le veti gasi in magazine precum optilen.ro. Poate ca a sosit timpul sa te ingrijesti mai bine, asa ca nu ai ce pierde daca vei intra pe aici, sa vezi ce preturi se practica in mediul virtual!

Picaturile sunt ideale in momentul in care porti lentile

Picaturile pentru ochi sunt recomandate in cazul in care porti lentile de contact, pentru ca previn aparitia senzatiei de ochi uscat. In compozitia picaturilor oculare intra apa si polimerul, ingrediente principale ale acestora.

Ele sunt recomandate mai ales persoanelor care lucreaza la calculator, pentru ca ochiul sa se relaxeze si sa nu mai apara simptome neplacute, precum usturimea, dar si vederea neclara. Suprasolicitarea ochiului duce la aparitia acestui tip de simptome, asa ca este de evitat privitul ore in sir la televior sau timpul petrecut in fata calculatorului, pentru ca uitam sa mai clipim, ceea ce duce la afectare aochiului. In timp, pot aparea chiar boli oftalmologice ce pot avea consecinte grave asupra sanatatii noastre.

Cum sindromul de ochi uscat poate sa apara si din cauza unor probleme de sanatate, este ideal si un consult de specialitate. Deci nu stati pe ganduri cand vine vorba despre sanatate!

Source : Optilen picaturi pentru ochi Follow on Google News
CATEGORIES : Healthcare
SHARE :  

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.