Fisher Investments på FT 300-listen for 3. år i træk

Press Release (ePRNews.com) - LONDON - Jul 22, 2016 - Hos Fisher Investments Europe er vi stolte over, at moderselskabet, Fisher Investments, for tredje år i træk er på Financial Times’ liste over de 300 førende registrerede investeringsrådgivere. Listen kårer de bedste uafhængige, registrerede investeringsrådgivere (Registered Investment Advisers) i USA.

Det er den tredje årlige FT 300-liste, som udarbejdes af The Financial Times Ltd. (“FT”) i samarbejde med Ignites Research, et Financial Times-datterselskab, som stiller virksomhedsdata til rådighed om kapitalforvaltningsbranchen. Financial Times lancerede FT 300-listen for at give læserne et overblik over de bedste rådgivere i USA —”Vores målsætning var at udarbejde en oversigt over de førende finansielle rådgivere, som kunne tilfredsstille avisens veluddannede og indsigtsfulde læsere.”

Flere end 1.500 virksomheder, som opfyldte kriterierne, blev inviteret til at udfylde en omfattende ansøgning. Financial Times sammenholdt ansøgningsoplysningerne med uafhængige researchdata og oplysninger fra tilsynsmyndighederne. Formålet var at udarbejde en liste over “rådgivningsvirksomheder med indgående, institutionel ekspertise”, ud fra kvantificerbare og objektive vurderinger. Vurderingskriterierne var blandt andet: samlet forvaltningsformue, væksten i forvaltningsformuen som en indikation på afkast, fastholdelsesgrad, evnen til at generere nye forretninger, antal år virksomheden har eksisteret, overholdelse af gældende retningslinjer, branchecertificeringer for ansatte og onlinetilgængelighed som et tegn på vilje til at skabe gennemsigtighed.

Af de undersøgte virksomheder blev 300 udvalgt til listen. Virksomhederne på listen er ikke rangeret, og skal opfattes som en elite af 300 investeringsrådgivere i USA, organiseret efter delstat. Den gennemsnitlige investeringsvirksomhed på FT 300-listen har eksisteret i 22 år og forvalter aktiver for $ 2,6 mia.

Damian Ornani, CEO hos Fisher Investments, udtaler: “Vi er stolte over, at vores virksomhed er blevet hædret af Financial Times tre år i træk. Det er et privilegium at blive anerkendt af en af verdens førende erhvervsnyhedsmedier.”

Se den fulde FT 300-liste 2016 på Financial Times’ hjemmeside:http://www.ft.com/intl/cms/s/2/37bd6974-31b9-11e6-ad39-3f…

Om Fisher Investments Europe:

Fisher Investments Europe, der blev etableret i 2000, er et helejet datterselskab i Fisher Investments, der markedsfører og tilbyder Fisher Investments’ formueforvaltningsydelser til enkeltpersoner og familier i Storbritannien og resten af Europa.  Når det gælder enkeltpersoner og kunder på det europæiske kontinent, uddelegerer Fisher Investments Europe formueforvaltningen til Fisher Investments. Fisher Investments blev stiftet i 1979 af Ken Fisher, som en uafhængig, gebyrbaseret investeringsrådgiver, der forvalter aktiver for $ 65 mia. (pr. 31.3.2016). Fisher Investments og virksomhedens datterselskaber forvalter aktiver for over 150 store institutioner og flere end 33.000 formuende enkeltpersoner. Få mere information på hjemmesiden for dit land: Belgien, Danmark, Frankrig, Italien, Spanien, Holland, Norge, Sverige, Storbritannien.

Om FT 300-listen:

FT 300-listen er en uafhængig liste, udarbejdet af Financial Times, baseret på data indsamlet fra uafhængige, registrerede investeringsrådgivere, tilsynsmyndigheder og uafhængig research. Listen afspejler den enkelte virksomheds præstation på seks områder, herunder forvaltede aktiver, vækst i aktiver, overholdelse af gældende retningslinjer, antal år virksomheden har eksisteret, legitimering og onlinetilgængelighed. Hverken de uafhængige registrerede rådgivningsvirksomheder eller deres ansatte yder nogen form for honorar til FT for optagelse på FT 300-listen.

Investering i finansielle værdipapirer indebærer en risiko for at miste kapital enten helt eller delvist. Tidligere resultater er ingen garanti for eller giver en sikker indikation af fremtidige resultater.

Source : Fisher Investments Europe
SHARE :  
Business Info :
Fisher Investments

You may also like this  

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Or Signup using Email

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.