Fisher Investments rangert på FT 300-listen for tredje år på rad

Press Release (ePRNews.com) - Jul 22, 2016 - Fisher Investments Europe har gleden av å meddele, at morselskapet Fisher Investments er utnevnt som en av FT topp 300 registrerte investeringsrådgivere for det tredje året på rad. Listen anerkjenner de ledende uavhengige investeringsrådgivingsselskapene over hele USA.

Dette er den tredje årlige FT 300-listen, som skapes på uavhengig basis av The Financial Times Ltd. («FT») i samarbeid med Ignites Research, et datterselskap av FT som leverer forretningsinformasjon for investeringsforvaltingsindustrien. FT skapte FT 300-listen for å gi sine lesere et overblikk over de beste rådgiverne i USA. – «Vi tok sikte på å gi en oversikt over ledende finansrådgivere som ville være bra nok for de velinformerte og krevende leserne av Financial Times

Flere enn 1500 forhåndsevaluerte registrerte investeringsrådgivere ble invitert til å fylle ut en omfattende søknad. FT kompletterte ansøkningsdata med uavhengige undersøkelser og informasjon fra offentlige registre. Kriteriene for vurderingen fokuserte på å skape en kvantifiserbar og objektiv måte å sette opp en liste over «etablerte virksomheter med dyp, institusjonell ekspertise» og inkluderte aktiva under forvaltning, vekst av aktiva under forvaltning med estimering av avkastning, verdibevaring, evnen til å skape ny business, antall år i virksomhet, overholdelseshistorikk, sertifisering av ansatte og online-tilgjengelighet for å illustrere forpliktelse til transparens.

Av alle de studerte virksomhetene ble 300 firmaer valgt ut for oppføring i listen. Listen inneholder ingen innbyrdes rangering, og presenteres som en «elitegruppe» på 300 registrerte investerings­rådgivings­firmaer i USA, organisert etter hjemmehørende stat. Den gjennomsnittlige FT 300-bedriften har eksistert i 22 år, og forvalter $2,6 milliarder i aktiva.

Damian Ornani, CEO av Fisher Investments, hadde denne kommentaren: «Vi er både stolte og beæret over at vårt firma er anerkjent av Financial Times for tredje år på rad. Det er et privilegium å bli anerkjent av en av verdens ledende organisasjoner på forretnings­nyheter og informasjon.»

Besøk gjerne nettsiden til Financial Times for å se hele FT 300-listen for 2016:http://www.ft.com/intl/cms/s/2/37bd6974-31b9-11e6-ad39-3f…

Om Fisher Investments Europe:

Etablert i år 2000 er Fisher Investments Europe et heleid datterselskap av Fisher Investments, som markedsfører formuesforvaltningstjenestene fra Fisher Investments overfor enkeltpersoner og familier i Storbritannia, og leverer formuesforvaltningstjenester til enkeltpersoner og familier på det europeiske kontinentet.  For individer og klienter på det europeiske kontinentet har Fisher Investments Europe delegert sin daglige porteføljeforvaltning til Fisher Investments. Grunnlagt i 1979 av Ken Fisher er Fisher Investments et uavhengig, provisjonsbasert investeringsrådgivingsselskap med $65 milliarder i forvaltning (per 31. mars 2016). Klientene til Fisher Investments med datterselskaper omfatter over 150 større institusjoner og mer enn 33.000 formuende privatpersoner. For nærmere informasjon, besøk gjerne siden for ditt land: Belgia, Danmark, Frankrike, Italia, Spania, Nederland, Norge, Sverige, eller Storbritannia.

Om FT 300-listen:

FT 300-listen er en uavhengig liste fremstilt av FT, basert på data innsamlet fra registrerte investeringsrådgivere, offentlige registre og uavhengige undersøkelser. Listen gjenspeiler hvert firmas ytelser på seks områder, inkludert aktiva i forvaltning, vekst i aktiva, antall år i virksomhet, overholdelseshistorikk, sertifiseringer og online-tilgjengelighet. Verken de oppførte virksomhetene eller deres medarbeidere betaler noe gebyr til FT for oppføring på FT 300-listen.

Investering i finansielle verdipapirer involverer en risiko for helt eller delvis tap av investert kapital. Tidligere historikk er ingen garanti eller pålitelig indikator for fremtidige resultater.

SHARE :  

You may also like this  

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Or Signup using Email

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.