Fisher Investments voor het derde achtereenvolgende jaar in de Top 300 van FT

Press Release (ePRNews.com) - LONDON - Jul 22, 2016 - Met veel genoegen kondigt Fisher Investments Europe aan dat zijn moedermaatschappij, Fisher Investments, voor het derde opeenvolgende jaar is opgenomen in de Top 300 van geregistreerde beleggingsadviseurs. De lijst bestaat uit de beste geregistreerde beleggingsadviseurs van de VS.

Het is het derde jaar dat FT een top 300 bekendmaakt. De lijst wordt onafhankelijk door de Financial Times Ltd. (“FT”) opgesteld, in samenwerking met Ignites Research, een dochteronderneming van FT die bedrijfsinformatie over de beleggingssector verschaft. FT introduceerde de top 300 om zijn lezers een beknopt overzicht te geven van de beste adviseurs in de VS—”We willen het hoogopgeleide en kritische lezerspubliek van de Financial Times een overzicht geven van de meest vooraanstaande financiële adviseurs”.

Meer dan 1.500 vooraf geselecteerde beleggingsadviseurs werd gevraagd een gedetailleerd vragenformulier in te vullen. De Financial Times heeft deze informatie aangevuld met onafhankelijk onderzoek en gegevens van toezichthouders. De bedoeling van de selectiecriteria was om op een kwantificeerbare en objectieve manier een lijst samen te stellen van “gevestigde bedrijven met een ruime ervaring op institutioneel gebied”. Bij de beoordeling werd o.a. gekeken naar: totaal vermogen onder beheer, groei van het vermogen onder beheer als indicatie voor de performance, vermogensbehoud, de mate waarin nieuw vermogen wordt aangetrokken, levensduur, naleving van verplichtingen, certificering van medewerkers en online-toegankelijkheid, waaruit blijkt hoeveel belang er aan transparantie wordt gehecht.

Uit deze groep werd een lijst van 300 bedrijven geselecteerd. De lijst kent geen rangschikking en wordt gepresenteerd als een “elitegroep” van 300 Amerikaanse geregistreerde beleggingsadviseurs, ingedeeld per staat. Het gemiddelde bedrijf uit de Top 300 van FT bestaat 22 jaar en heeft voor USD 2,6 miljard aan activa onder beheer.

Damian Ornani, CEO van Fisher Investments: “We zijn vereerd en verheugd dat ons bedrijf voor de derde opeenvolgende keer deze erkenning van de Financial Times heeft gekregen. Het is een privilege om te worden erkend door een van de meest toonaangevende organisaties ter wereld op het gebied van zakelijk nieuws.

Raadpleeg de website van de Financial Times voor de volledige lijst van de Top 300 van FT van 2016:http://www.ft.com/intl/cms/s/2/37bd6974-31b9-11e6-ad39-3f…

Over Fisher Investments Europe:

Het in 2000 opgerichte Fisher Investments Europe is een volledige dochteronderneming van Fisher Investments. Het bedrijf brengt in het Verenigd Koninkrijk de vermogensbeheerdiensten voor personen en gezinnen van Fisher Investments op de markt en levert vermogensbeheerdiensten aan personen en gezinnen op het Europese vasteland. Voor personen en cliënten op het Europese vasteland delegeert Fisher Investments Europe het dagelijkse portefeuillebeheer aan Fisher Investments. Fisher Investments, opgericht in 1979 door Ken Fisher, is een onafhankelijk, uitsluitend op provisiebasis opererend beleggingsadviesbureau met een vermogen van USD 65 miljard onder beheer (per 31/03/2016). Tot de cliënten van Fisher Investments en de daaraan gelieerde bedrijven behoren meer dan 150 grote instituten en ruim 33.000 vermogende personen. Ga naar de pagina van uw land voor meer informatie: België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Over de Top 300 van FT:

De Top 300 van FT is een onafhankelijke lijst, samengesteld door FT op basis van bij geregistreerde beleggingsadviseurs opgevraagde informatie, door toezichthouders bekendgemaakte gegevens en onafhankelijk onderzoek. De lijst vormt een weergave van de prestaties van elk bedrijf op zes verschillende criteria: vermogen onder beheer, vermogensgroei, naleving van verplichtingen, levensduur, referenties en online-toegankelijkheid. Noch de geregistreerde beleggingsadviseurs noch hun medewerkers betalen een vergoeding aan FT om in de Top 300 te worden opgenomen.

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Er kan niet worden gegarandeerd dat het belegde kapitaal geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Source : Fisher Investments Europe
SHARE :  
Business Info :
Fisher Investments

You may also like this  

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Or Signup using Email

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.