Glasögonsnören och glasögonmodets trender

Press Release (ePRNews.com) - STOCKHOLM, Sweden - Feb 11, 2016 - För att stärka trenden och ta tillbaka de generationer som missade möjligheten att få använda glasögonsnören som en lyxig accessoar till sina bågar, så har vi sedan start tagit fram riktigt snygga kollektioner som du kan värva med bland annat vårens mode trender.

Basfärgerna under våren är ljusgrått, vitt och beigt. Som uppstickare får rosa en renässansperiod och det verkar som om det är något som de flesta modehus tagit till sig. Rosa bär man oavsett stil. Både J Lindeberg och Filippa K dam har nyanser av rosa plagg. Filippa K har valt färgen puderrosa till alltifrån klänningar, blusar till Yoga top. Den rosa trenden har även vi på IOIOI tagit vara på och skapat ett glasögonsnöre i en mjukrosa ton.

Med skolmatten som stakat ut kursen för en av vårens stora trender med väskor i pyramid form, kubiska smycken och konformade detaljer på kläder har vi likaså valt att jobba med glaspärlor i hexagon form och avslutar snöret med välformade döskallar. Döskallar blev trendiga redan 2009 när Alexander McQueen började använda sig av uttrycket i sin design. Det har sedan dess spridit sig som en löpeld till de flesta modehusen och fortsätter starkt att vara en trend i 2016

Då beigt är en populär basfärg har även vi tagit fram ett glasögonsnöre i beigt läder som avslutas med metalliskt guld i ändarna. Det beiga glasögonsnöret går utmärkt att kombinera med den blommiga trenden. Lika säkert som amen i kyrkan finns det blommor på många plagg och inspirationen  är hämtad från alla möjliga botaniska mönster från ängsblommigt till mormors gamla gardin blommigt på alltifrån skor, plagg och accessoarer. Marinblått, solskensgult och rött är färgerna på textil glasögonsnören som lätt kan kombineras med alla blommor på dina plagg och glasögonbågar. Vackert och med en chic stil piffar du till solglasögonen med någon av de många glasögonsnörena.

Om du vill vara vågad under våren så bär mer rött, skepparmössa, fluffigt, läppmönster och klackar med strumpor. Vi har tagit vara på att bära mer rött och designat snygga glasögonsnören, en i genuint läder som får dig att se rött. För att få elegans i den röda färgen avslutas läderremmen i guld pläterade hållare.

Varmt välkomna att besöka webbutiken http://glasogonsnore.se/

Source : IOIOI - Ghahromaki AB
SHARE :  
Business Info :
IOIOI - Ghahromaki AB

You may also like this  

CATEGORIES : Fashion

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.