Milyen színes ceruza készletek vannak?

Press Release (ePRNews.com) - BUDAPEST, Hungary - Dec 12, 2016 - A színes ceruzák az iskolában és ovódában is, szinte minden osztályban és csoportban kötelezőek. Néha tapasztaljuk, hogy a hagyományos színes ceruzák bele hegyezéskor könnyen törik, színük pedig nem elég intenzív. A Faber Castell színes ceruza készlet és a Lyra színes ceruza széles körben ismert, a művészek is használják, hiszen kiváló minőségük mellé nagyon szép színek társulnak. A ceruzákhoz használt fa foglalat nem túl kemény és nem túl puha, így a ceruzák hegyezése könnyű, úgy, hogy hegyezéskor a ceruzabél megfelelő biztonságban van.

Színes ceruzák

A színes ceruzák a legalapvetőbb iskolaszerek közé tartoznak. Már a kisgyerekek is nagy biztonsággal használják, mivel a színezés és a rajzolás egyszerű és látványos a rajzkészlet segítségével. Az iskolában rajzórához a jó minőségű színes ceruza is fontoskellék, hogy a rajzok szép kidolgozásúak legyenek. Itt találsz széles színes ceruza választékot. http://www.wts.hu/upload/iroszerek/szines-ceruza-keszlet A Faber Castell ceruza és a Staedtler színes ceruza a gyártó által alkalmazott SV kötésnek köszönhetően sokkal strapabíróbb, a hegy nem törik el a fa foglalatban, és a hegyezése is könnyebb. A Faber Castell ceruzák külső vízbázisú bevonata teljesen környezetbarát. A Ico Süni iskolaszerek az egyik legkedveltebb taneszközök közé tartoznak a gyerekek körében.
Vastag színes ceruzák

Ha magasabb szintre emelnéd a színezési képességedet, akkor válassz hozzá megfelelő eszközöket is! A vastag színes ceruza igen kényelmes fogást biztosít a használat során, ráadásul a bennük lévő színes ceruza bél is vastagabb az átlagnál. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően rajzolhatsz velük órákon át, nem fárad el a kezed, a benne levő vastagabb ceruzabél meg biztosan sokáig ki fog tartani. Sokan kedvelik a vastag színes ceruzákat, mivel a nagyobb átmérő miatt még a kisebb kezek is biztosan tartják és használják őket.

Háromszög alakú színes ceruzák

A pedagógusok is a háromszög alakú ceruzát részesítik előnyben, amely a helyes ceruza fogásra készteti a gyereket. Érdemes a háromszög alakú színes ceruza választását megfontolni, hiszen a három oldalra automatikusan felfekszenek az ujjak, ezáltal stabilabb tartást biztosítva. Ha a gyermek még nem sajátította el a helyes ceruza tartást, akkor érdemes a vastagabb háromszög alakú színes ceruzákat választani, majd utána jöhet a vékonyabb változat. Hatalmas választék háromszög alakú színes ceruzákból itt http://www.wts.hu/upload/haromszog-alaku-szines-ceruza-ke… A háromszögletű színes ceruzák segítségével rá lehet szoktatni a kezet és így az ujjakat, hogy jól fogják meg a ceruzát. Próbáld ki és meglátod, hogy a háromszög alakú ceruzákkal teljesen más a rajzolás, mint azt eddig gondoltad.
Akvarell hatású színes ceruzák

Különleges alkotások elkészítésére is alkalmas a Lyra akvarell ceruza készlet, ami amellett, hogy rendkívül intenzív színű ceruzákat tartalmaz, egy új lehetőséget is teremt a gyerekek számára. Az akvarell ceruza hegyét olyan színes anyag alkotja, ami vízben oldódik, így a rajzolás után egy nedves ecsettel a mű egyszerűen festménnyé alakítható, ráadásul a legtöbb textiliából egyszerűen kimosható. Az akvarell hatású színes ceruzák segítségével fantáziadús, extra színes képeket készíthetünk. Készíts egy szép rajzot ezekkel az élénk színű ceruzákkal, és ha elkészültél, akkor az egészből varázsolj egy akvarell képet, egy ecset és némi víz segítségével.

Kétvégű színes ceruzák

Néhány gyártó, mint a Maped, a Lyra és a Crayola egy okos húzással megduplázza a színes ceruza készletben található színek számát anélkül, hogy ceruzából többet tennének bele. Ezt az ügyes húzást a kétvégű színes ceruzák megalkotásával hozták létre. Így minden színes ceruza két eltérő színű ceruzabelet kapott, így az egyik végével az egyik színt használhatjuk, míg a másikkal a másikat.

Source : World Trade System
SHARE :  
Business Info :
World Trade System

You may also like this  

CATEGORIES : Home-based Business

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.