Media Newsroom of

CrossFit Dannebrog ApS

Follow on Social Network
Nibevej 58, sal 6 (lige bag ved Jem & Fix)
Aalborg, Nordjylland - 9200 Aalborg SV Denmark
Phone: 42681854
Website: http://www.crossfitdannebrog.dk
CrossFit Dannebrog ApS

About CrossFit Dannebrog ApS

CrossFit Dannebrog er et familiedrevet CrossFit center beliggende ved City Syd i Aalborg.

Konceptet er simpelt; det bedst mulige udstyr samlet under ét kæmpe tag med plads til alle; både ambitiøse unge, hverdagens motionister, børn, voksne, pensionister, seriøse atleter og alle andre!
Instruktørerne er venlige, imødekommende og veluddannede. Sammen bestræber de sig på at træningen skal leve op til specifikke standarder hver gang. Alle hold er specielt programmeret ud fra CrossFit Dannebrogs vision om at træningen skal være alsidig, funktionel, sikker og motiverende og samtidig skal kunne modificeres så der er alternativer for alle niveauer.

Faciliteter:
Den store lagerhal danner rammerne for et træningscenter som er designet til at kunne rumme mange mennesker på én gang, men samtidig med fokus på at det skal rumme en familiær følelse af at høre til.
Træningshallen er 1200 kvm og indeholder bade-, toilet- og omklædningsfaciliteter, kontor, en lounge med udsigt ud over de to træningssektioner; én hold sal og én sal til Open Gym på ca. 500 kvm hver.

Følg os på: facebook.com/crossfitdannebrog eller Instagram: dannebrogcrossfit eller besøg hjemmesiden: www.crossfitdannebrog.dk

CrossFit er for alle uanset køn, alder og fitness niveau. Der arbejdes i træningen med at forbedre egne resultater ved målbare, observerbare og gentagne øvelser over tid. Det specielle er at man ikke kun bliver trænet i én sportsgren, men en kombination af mange og derfor opnår en mere omfattende fysisk sundhed og styrke.
Målet med CrossFit er defineret i en meningsfuld og målbar måde: Der skabes øget arbejdskapacitet over tid og indenfor forskellige domæner. Den funktionelle træningen gør at man bliver man stærkere, mere fleksibel, hurtigere og mere udholdende og forbedringerne af ens sundhed hjælper også i hverdagen udenfor  træningstiden.
CrossFit er konstant varierende funktionelle øvelser som udøves ved høj intensitet. Alle CrossFit træninger er baseret på funktionelle bevægelsesmønstre, som ses i øvelser fra gymnastik, vægtløftning, løb, roning og meget mere. Øvelserne tager udgangspunkt i fundamentale bevægelser som bruges i hverdagen gennem hele livet. Den varierede træningsform og høje intensitet giver rigtig gode resultater og træningen forbliver spændende. Forbedringerne kan målbart følges i form at forbedrede tider på forskellige øvelser eller som øget styrke og udholdenhed hvor man fx kan løfte mere vægt eller løbe længere.
Sammenholdet og holdånden opstår spontant når mennesker mødes og træner sammen på en sjov og udfordrende måde. Denne følelse af at være en del af hold gør at CrossFit er super effektivt da man giver den hvad man har – fremfor at give op.
CrossFit træningen er baseret på videnskabelig fakta for at sikre at man får mest muligt ud af træningen på en sikker og effektiv måde. Dagens træning skrives op på en stor tavle, der tages tid på øvelserne, træneren sikre at øvelserne bliver udført korrekt og tilpasses til det enkelte medlems niveau så alle får det maksimale ud af træningen på de præmisser de har. Til slut skrives alle medlemmernes resultater ned på tavlen – ikke for at man skal sammenlignes med andre, men fordi man derefter kan skrive sine resultater ind i sin private profil i det online system og sammenligne resultaterne med tidligere for at se forbedringer. Alle medlemmer hos CrossFit Dannebrog kan gratis benytte et program hvor man kan indtaste sine træningsresultater så det bliver let at se forbedringerne hvilket er stærkt motiverende!

CrossFit WOD (workout of the day) er dagens træningsprogram, som er sammensat af forskellige funktionelle øvelser. Træningen udfordrer de stærkeste atleter i verden men er samtidig også for vores bedsteforældre – træningen er den samme bare i forskellige sværhedsgrader. Programmet er designet til at være universalt, da man kan modificere samtlige øvelser både på vægt og intensitet, så de passer til ethvert individ uanset erfaring.
Træningen består af fire elementer: opvarmning, skills & drills, workout og cool-down. Dette format gør at træningen er så sikker og effektiv som muligt. Kroppen bliver varm og klar til bevægelse inden de tekniske detaljer gennemgåes  i skills & drills. Selve WOD’en kan bestå af utallige forskellige øvelser, dette varierer fra gang til gang så man udfordres samtidig med træningen ikke er ensformig. Cool-down indeholder forskellige stræk og mobilitetsøvelser, hvilket giver øget fleksibilitet og mindsker risikoen for skader.

Vi tilbyder forskellige hold bl.a: CrossFit WOD, CrossFit Cardio, Kettlebell, CrossFit Moms for gravide og nygebagte mødre, CrossFit Junior for børn, HERO WOD, Team WOD, Mobility og fundamentals til introduktion og genopfriskning.
Endvidere er der Open Gym, hvor man kan træne selv når man har lyst.

Kontakt os gerne for mere info!

Recent Press Releases of CrossFit Dannebrog ApS

Nyt CrossFit Center i Aalborg tilbyder gratis træning for børn og voksne

Nyt CrossFit Center i Aalborg tilbyder gratis træning for børn og voksne

May 29, 2017 - CrossFit Dannebrog ApS (Press Release) - Vi inviterer til to ugers gratis træning hos CrossFit Dannebrog, da vi holder soft opening fra 3. juni - 17. juni 2017.Gælder ALLE hold: CrossFit WOD, CrossFit Cardio, TEAM & Hero Wod, CrossFit Moms for gravide og nybagte mødre, Vægtløftning…

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login