Nieuw! Certified Business Intelligence Professional (CBIP) Compact Training

Deze Business Intelligence training leidt u in slechts 6 dagen op voor de enige officiële persoonscertificering voor Business Intelligence: Certified Business Intelligence Professional (CBIP) van TDWI!

Press Release (ePRNews.com) - AMSTERDAM, Netherlands - Oct 24, 2016 - CBIP is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor BI professionals. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI professionals steeds groter. Daarom nodigen wij u en uw teamleden uit deel te nemen aan deze CBIP Compact Training waarin u in slechts 6 dagen klaargestoomd wordt voor het officiële Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examen van The Data Warehousing Institute (TDWI).

Een belangrijk doel van deze CBIP Compact Training (http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/certified-business-intelligence-professional-cbip-crash-course.php) is om u in de kortst mogelijke tijd te laten slagen voor het CBIP examen. De Compact Training is daarom opgebouwd aan de hand van examenvragen. Daarnaast wordt het vakgebied door middel van een optimale mix van theorie en praktijk uitvoerig behandeld. Naast de toepassing van Business Intelligence worden ook de organisatie rondom Business Intelligence en Business Analytics behandeld en de trends in dit vakgebied. U leert hoe u Business Intelligence implementeert, effectief inzet en met analytics meerwaarde haalt uit uw data.

De training leent zich uitermate goed om met uw voltallige team CBIP gecertificeerd te worden. Daarnaast is de training bedoeld voor eenieder die betrokken is bij de informatievoorziening ter ondersteuning van strategische en tactische besluitvormingsprocessen. Te denken valt aan BI specialisten, Data Warehouse specialisten, business- en informatieanalisten, informatiemanagers, informatiearchitecten, data-analisten, financieel managers en marketing specialisten.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com (http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/certifi…)

International Management Forum (IMF) (http://www.imf-online.com/) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke en online) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Source : International Management Forum (IMF)
SHARE :  

CATEGORIES : Business

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.