Nieuw! Data Science Crash Course

Press Release (ePRNews.com) - EINDHOVEN, Netherlands - Mar 03, 2016 - Er is een enorme behoefte aan kennis en vaardigheden op het gebied van Data Science en (Big) Data Analytics. De 5-daagse Data Science Crash Course (http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_algemeen/data-science-crash-course.php) voorziet in deze behoefte. Deze opleiding is bedoeld voor zowel managers als professionals die willen leren Big Data om te zetten in gerichte kennis en waardevolle inzichten voor hun organisatie.


Deze intensieve en interactieve 5-daagse cursus staat in het teken van een verkenning en verdieping van welke nieuwe mogelijkheden en kansen Data Science organisaties biedt. De deelnemer doet concrete kennis op om de juiste keuzes te maken met betrekking tot de mogelijkheden, kansen en risico’s op het gebied van Data Science en Big Data Analytics. Aan de hand van een classificatietaak wordt in zowel Python als R, via de CRISP methode, langs de stappen gelopen die nodig zijn om tot een voorspellend model te komen. Een halve dag wordt besteed aan de DatamineR toolbox, die tijdens de training gebruikt wordt. DatamineR is een virtual machine die uitgerust is met alle denkbare open source Data Science tools. Eveneens een halve dag wordt besteed aan de analyse van sociale netwerken, open data, newerkdata en user generated content. Een hele dag wordt besteed aan welke visualisatiemethodes er zijn om webapplicaties te ontwikkelen en vorm te geven. Vervolgens wordt aandacht besteed aan Big Data opslag: wat zijn de tool- en platformkeuzes? Wanneer wordt er gekozen voor Hadoop, Cassandra, MongoDB of Marklogic? De laatste dag wordt besteed aan de vraag wat er binnen organisaties nodig is om de waarde van informatie optimaal te benutten.


Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com (http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_security/cyber-s…).

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Source : International Management Forum (IMF)

You may also like this  

CATEGORIES : Education
DISCLAIMER : If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/services/business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Or form here

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login