Nieuw! Data Science voor niet-Data Scientists

Press Release (ePRNews.com) - EINDHOVEN, Netherlands - Feb 07, 2017 - Vrijwel elk bedrijf onderkent inmiddels het nut van Big Data en wat daarmee bereikt kan worden. Als gevolg daarvan is men naarstig op zoek naar Data Scientists. De vraag naar Data Scientists is in de afgelopen jaren dan ook met 50% gegroeid en uit onderzoek blijkt dat dit enorme tekort alleen nog maar verder zal oplopen.

Om het tekort aan Data Scientists op te lossen is er inmiddels een tussenlaag van zakelijke gebruikers ontstaan die het gat tussen de hoog opgeleide technische Data Scientist en de meer zakelijk georiënteerde data discovery analist opvullen. Nieuwe, krachtige en betaalbare tools maken het inmiddels mogelijk data te analyseren zonder diepgaande technische kennis van de onderliggende IT applicaties en infrastructuur.

In deze unieke 5-daagse training Data Science voor niet-Data Scientists (http://www.imf-online.com/vakgebieden/bi-big-data-data-science/data-science-voor-niet-data-scientists.php) doen de deelnemers de kennis en ervaring op om een aantal van de analytische functies die oorspronkelijk voorbehouden waren aan de Data Scientist uit te voeren.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) (http://www.imf-online.com/) is gespecialiseerd in het ontwikkelen, uitgeven en organiseren van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) trainingen. Deze opleidingen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, Financiële en HRM-vakgebied. IMF is al meer dan 25 jaar een begrip op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal actief. De internationale opleidingen worden in meer dan 40 landen verkocht.

Source : International Management Forum (IMF)

You may also like this  

CATEGORIES : Education
DISCLAIMER : If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/services/business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Or form here

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login