Solutii se gasesc, trebuie doar sa le cauti!

Solutii se gasesc, trebuie doar sa le cauti!

Press Release (ePRNews.com) - BUCURESTI, Romania - Dec 05, 2016 - Cand aveam 15 ani aveam impresia ca atunci cand voi fi majora… voi imparati lumea. Aveam impresia ca tot ce zboara se mananca, ca nu voi avea de ce sa imi fac griji si ca lumea mea va ramane mereu o lume plina de fericire. Mai tarziu, am realizat ca atunci cand cresti, lucrurile se schimba, ca intampini greutati si ca usor, usor, linia de plutire nu mai exista decat daca lupti sa o mentii. La 18 ani m-am angajat si am reusit sa ma intretin in facultate. Cu greu, ce-i drept. Ai mei nu aveau posibilitatea financiara sa ma intretina intr-un oras cum e Bucuresti. Am fost operator call center si castigam 700 lei pe luna. Lucram part-time, ca sa pot ajunge la cursuri. Evident, nu aveam nici macar ghete in picioare dar am reusit sa termin facultatea cu brio. Apoi… a inceput vanatoarea de job-uri. Nu gaseam nimic care sa ma satifaca pe plan financiar, nu imi placea nimic, nu ma atragea nimic. Am gasit, in cele din urma, un anunt de model online care mi-a suras. Anuntul suna bine si m-am hotarat sa merg la o discutie libera. Am fost la http://victory-studio.ro/angajari-videochat.html si am obtinut un job de model. La inceput eram putin sceptica in privinta castigurilor dar cand am vazut ca am, inca din prima luna, castiguri de peste 10.000 lei… am devenit increzatoare. Nu pot sa cred cat de mult m-am schimbat si cum imi pot permite orice, oricand.

Beneficiez de toate avantajele de infrumusetare si ma simt bine cu mine. Am o echipa de trainerite in spate care ma ajuta sa fac multi bani si o managera care ma sustine si este foarte ok cu mine. Un alt atuu al faptului ca sunt model de videochat este faptul ca invat foarte multe lucruri si ca am o multime de prietene. Daca ar fi sa ma intorc in urma cu 4 ani, as veni aici din prima si nu m-as mai chinui in anii facultatii. As fi reusit sa imi iau masina si casa pana acum. Lucrez la Victory Studio de aprox 1 an si nu as pleca pentru nimic in lume. Asa imi place cel mai tare: ma implic si vin rezultate. Sunt serioasa si sunt tratata cu seriozitate. Sunt corecti si legali. Fapt care ma face sa am foarte mult incredere in ei.

Source : Victory Studio
SHARE :  

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.