Untuk membuat panggilan, beritahu iPhone anda – "Panggil Ibu Menggunakan Ajura"

Press Release (ePRNews.com) - SINGAPORE - Jan 04, 2017 - Ajura, pada hari ini mengumumkan bahawa pengguna iPhone yang menggunakan aplikasi Ajura, kini boleh membuat panggilan dengan memberi arahan suara kepada Siri. Ini akan menjadi satu pengalaman panggilan bebas tangan – pengguna hanya akan memberi arahan suara dan panggilan akan dimulakan secara automatik oleh Siri, dengan menggunakan aplikasi Ajura. Anda tidak lagi perlu untuk membuka aplikasi yang sejajar dengan memilih kenalan / menekan butang dail – oleh itu ia adalah pengalaman bebas tangan yang lengkap.

Katakan; Jack adalah seorang pengguna Ajura, yang mahu memanggil ibunya. Apa yang dia telah lakukan adalah mengaktifkan Siri pada iPhone beliau dan berkata “Panggil Ibu menggunakan Ajura” dan panggilan akan disambungkan.

Mengumumkan ciri baru ini, Encik Sanjit Chatterjee, Ketua Pegawai Eksekutif Ajura berkata “versi semasa kami 1.3.1, yang boleh didapati di kedai iTunes, amat serasi dengan Siri. Ini akan membolehkan pengguna Ajura iPhone untuk membuat panggilan menggunakan pembantu suara peribadi Apple, yang akan menjadi satu pengalaman bebas tangan yang lengkap”

Mengintegrasi Ajura dengan Siri dalam iOS 10 boleh dilakukan mengikuti beberapa langkah mudah, termasuk melancarkan ‘tetapan’, mengetuk dan membolehkan Siri. Ini akan diikuti dengan menatal ke bawah dan mengetuk ‘App Support’ dan menghidupkan integrasi Siri dengan Ajura, dengan mengetik butang “toggle” di sebelah app Ajura.

Selepas Apple maju kehadapan dan membuka Siri untuk integrasi dengan aplikasi pihak ketiga, Ajura adalah antara beberapa aplikasi komunikasi yang telah menawarkan pembantu ciri suara, pada aplikasinya.

Ajura membolehkan pengguna untuk menjimatkan sehingga 90% ke atas bil perayauan mereka dan memudahkan mereka untuk kekal berhubung di nombor telefon bimbit negara asal mereka. Selain ciri-ciri kos rendah perayauan yang inovatif, ia menawarkan pakej outcall dan kemudahan untuk membeli nombor telefon daripada lebih dari 50 buah negara, yang akan berdering pada nombor mudah alih negara, setiap pengguna Ajura.

Editor Ajura

Untuk apa-apa maklumat atau pertanyaan media yang lanjut, sila e-mel: media@ajura.com

https://www.ajura.com

Source : Ajura

You may also like this  

CATEGORIES : Telecommunications
DISCLAIMER : If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/services/business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Or form here

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login