Vækst Gennem Internationalisering skal øge eksporten og skabe nye arbejdspladser

Press Release (ePRNews.com) - COPENHAGEN, Denmark - Aug 06, 2016 - Danmark er et lille marked, der med sine 5,7 millioner indbyggere repræsenterer mindre end en ½ procent af det samlede globale marked. Ikke desto mindre er Danmark blandt de 20 rigeste lande i verden, hvilket bl.a. hænger sammen med danske virksomheders evne til at eksportere deres produkter og services. Eksportsuccessen er dog forbeholdt de særlige få – kun 6 % af virksomhederne i den private sektor formår således at eksportere deres produkter!

Væksthus Hovedstadsregionen, der bl.a. støtter små- og mellemstore virksomheder i forretningsudvikling med henblik på øget vækst, tilbyder et program, der har til formål at øge danske virksomheders forudsætninger for eksportsucces.

Ifølge projektleder Niels Boje Lund, så er Danmark blandt de førende i verden, når det kommer til innovation. Men for at omsætte dette til en varig succes er danske virksomheder afhængige af det globale marked – det danske marked er simpelthen ikke stort nok.

“Virksomhedernes vækst er meget afhængig af eksport, derfor er det også problematisk, at over 50 % af danske virksomheder indstiller deres eksportaktiviteter indenfor 1 år”, siger Niels Boje Lund. “Vi har i Væksthuset en vigtig opgave med at hjælpe virksomhederne med at reducere eksportrisikoen og finde hurtigere veje til det globale marked”.

Væksthus Hovedstadsregionen har indgået et samarbejde med TBK Consult, der skal være partner på en række workshops i programmet Vækst Gennem Internationalisering. Programmet tilbyder et forløb, hvor virksomhederne får testet deres eksportmodel herunder træning i aktuelle og agile koncepter for forretningsudvikling. Det hele testes med konkrete møder med potentielle kunder og forretningspartner på udvalgte eksportmarkeder.

“Vi har valgt at samarbejde med TBK Consult, fordi de er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at etablere sig på nye markeder. De virksomheder vi arbejder med er meget handlingsorienterede og foretrækker generelt en hands-on tilgang. Derfor passer TBK’s erfaring og tilgang rigtig godt til Vækst Gennem Internationalisering” siger Niels Boje Lund.

For yderligere information: Niels Boje Lund, nbl@vhhr.dk, +45 2020 4232

Om Væksthus Hovedstadsregionen

Væksthus Hovedstadsregionen tilbyder uvildig sparring til vækstvirksomheder og iværksættere i hovedstadsregionen. Væksthuset samarbejder med et omfattende netværk af private og offentlige aktører, herunder den lokale erhvervsservice.

Læs mere på http://startvaekst.dk/vhhr.dk

Om Vækst Gennem Internationalisering: http://startvaekst.dk/vhhr.dk/vaekst-gennem-internationalisering

Om eksport af produkter: http://www.dk-export.dk/nyt-og-presse/nyheder/eksportens-dna-kortlaegger-opskrift-paa-eksportsucces/

Source : TBK Consult
SHARE :  
Business Info :
TBK Consult Holding ApS

You may also like this  

CATEGORIES : Government

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Or form here

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.