Değer Varlık Yönetim ve Karaoğuzlar Anlaştı

Feb 13, 2017 Mark

Press Release (ePRNews.com) - ANKARA, Turkey - Feb 13, 2017 - Değer Varlık Yönetim 2017 yılında yeni bir iş birliğine imza attı. Kuruluşun yaptığı açıklamaya göre, Türkiye’nin en büyük 100 sanayi şirketinden biri olan Beypiliç’in ortaklarından Sn. Berrin Karaoğuz ve ailesi, bu sene Dr. Erkin Ölmez tarafından kurulan değer yatırım fonuna yatırım yapma kararı aldı.

Değer, iş birliği kapsamında, sahip olduğu uluslararası şirket alım satım birikimini kullanarak, 2017’den itibaren Sn. Berrin Karaoğuz ve ailesinin varlıklarının belirli bir kısmının yönetimini yapacak.

1979 yılında karma yem üretmek amacı ile Beypazarı’nda kurulan Beypiliç, Türkiye’nin en büyük 100 üretim şirketinden biri olup, şu anda esas olarak beyaz et üreticiliği üzerine çalışmaktadır. 1995 yılında merkezi Bolu iline taşınan Beypiliç, 2015 yılı itibariyle 945 milyon TL’lik cirosuyla, Türkiye’nin beyaz et üreticiliği alanındaki en büyük 2. firmasıdır.

Değer Varlık Yönetim 2013 yılında Dr. Erkin Ölmez tarafından temelleri atılan özel bir ticaret ve yatırım kuruluşudur. Warren Buffett tarafından uygulanarak ün kazanan değer yatırımcılığı stratejisi  ile yürütülen şirket, nitelikli ortaklarının sermayesi ile hızlı büyüyen kalıcı Amerikan şirketlerinin indirimli hisse senetlerine uzun vadeli yatırımlar yapar.

Değer 2013 yılındaki kuruluşundan 2017 başına kadar geçen 4 senede ortaklarına dolar bazında %10.3; TL bazında %31.1 senelik bileşik getiri sağlamıştır.

Değer Varlık Yönetim
http://www.degervarlikyonetim.com

Source : Değer Varlık Yönetim Follow on Google News
CATEGORIES : Business
SHARE :  

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.