Marly-Ann Spronken | Wellness Kliniek| TOP vrouwen 2016

Feb 22, 2017 Mark

Press Release (ePRNews.com) - Feb 22, 2017 - Het was een avond vol moois met – bekende en minder bekende –  invloedrijke dames die op een inspirerende manier een positieve bijdrage leveren aan de wereld. De leuke speeddates met sociaal bewogen vrouwen en experts werd één van de gezelligste netwerkborrels van Nederland. Met als hoogtepunt de bekendmaking van de invloedrijkste vrouw van Nederland!

Heel wat inspirerende vrouwen waren aanwezig op het Top 100 event: Prinses Mabel van Oranje, Petra Stienen; winnares van de Aletta Jacobs Prijs, Ionica Smeets de wiskundige en wetenschapsjournalist, Zizi Fernandes oprichtster van Mama Taxi, Cathelijne Broers (directeur Nieuwe Kerk en Hermitage), Marly-Ann Spronken (directeur Spronken Group), Vivianne Bendermacher (Techionista) en journaliste Hasna el Maroudi.

Simone van Saarloos & Eva Maria de Waal gaven een fragment uit de voorstelling Holy F. en presentatrice  Sofie van den Enk presenteert de avond.

Naast de Top 100 presenteren de organisatoren dit jaar ook een top 10-lijst voor de Impact Award. Voor deze lijst kan nog gestemd worden. In deze lijst komen vrouwen te staan die minder zichtbaar zijn voor het grote publiek, maar wel veel impact hebben op onze samenleving.

TOP VROUWEN STAAT VOOR BOARDROOM EMPOWERMENT

De database Topvrouwen.nl bevat profielen van ervaren en getalenteerde topvrouwen. De kandidaten zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en hebben een ruime bestuurlijke en praktijkervaring.

Topvrouw

Bent u een getalenteerde, ervaren topvrouw en bent u beschikbaar als commissaris, lid van de raad van bestuur of lid van de raad van toezicht? Dan nodigen wij u van harte uit om uw kandidatuur kenbaar te maken. Velen gingen u voor. De meeste topvrouwen die verkozen werden, werden voorgedragen door peers.

Top-200 bedrijven nu ook zichtbaar voor de meer dan 4.700 bedrijven die vallen onder de Wet bestuur en toezicht. De database is bedoeld voor boardroom empowerment, die bedrijven en instellingen ondersteunt bij lange termijn belangen. Zij willen immers de beste kandidaten werven en hebben daarbij oog voor genderdiversiteit. Met een paar klikken bereiken zij een groot potentieel aan zorgvuldig geselecteerde, talentvolle, ambitieuze kandidaten.

OPROEP AAN ALLE TOPVROUWEN VAN NEDERLAND en BELGIE

Topvrouwen.nl roept álle topvrouwen op zich kenbaar te maken.

Topvrouwen.nl heeft een duidelijke missie: de doorstroom van het aantal vrouwelijke bestuurders en commissarissen versnellen. Van onze database met honderden ambitieuze, board ready vrouwen belanden er velen op longlists en uiteindelijk in de boardroom.

Een dient een groter doel: het ontkrachten van de aanname ‘dat er niet genoeg geschikte vrouwen zijn in topfuncties’.

Source : Wellness Kliniek Follow on Google News
Business Info :
Wellness Kliniek
India
CATEGORIES : Medical Science
SHARE :  

Login

Or using ePRNews Account

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login

DISCLAIMER

If you have any concerns regarding this press release, please contact the Author / Media Contact / Business of this press release. ePRNews is not resposible for the accuracy of the news posted and do not endorse, support any product/ services/ business mentioned and hereby disclaims any content contained in this press release.